22 Ekim 2015 Perşembe

ŞİMDİ ZAMANI

     Türkiye’de tabular tek tek yıkılıyor, kıyamette kopmuyor, bilakis içeridekiler bu tabular yıkıldıkça rahatlarken, dışarıda da itibarımız artıyor. Bunu da herkes net bir şekilde görüyor, buna MHP,CHP,HDP partileri ve seçmenleri de dahil. Buradan hareketle bu ülkeyi seven,  bu ülkenin insanları olarak, oyumuzu kullanırken aklı selim düşünmeli, iyi nişan almalı, kuklayı değil, o kuklayı oynatanı  vurmamız lazım. Malum etraf, çevre  kukla dolu, soytarı dolu,  bu soytarıların da sesini kısmalıyız, çünkü bu kuklalar, üzerlerine verilen görevi ifa etmek üzere programlanmış soytarılardır.
       Ülkemiz gerçekten çok güçlü, bereketli bir ülke, hem dışarıdan, hem içeriden yapılan, baskı ve zulümlere karşı yıkılmadı ise bunda bu ülkenin güçlü olmasının, vatansever insanların olmasının, Allah dostlarının desteği çok büyüktür. İçeride bir PKK illeti, terörü ve bunun siyasi kolu HDP ile yıllardır uğraşıyoruz, tam bir noktaya getiriyoruz ki, Doğan medyası  ve  onun soytarıları, televizyonları ile, gazeteleri ile, tüm medya organları ile hükümet ve Cumhurbaşkanımızın  üzerine topyekün saldırıyor.      
       Dert?  Bu ülkenin çağ atlama yolunda,  büyük ilerlemesi yolunda nasıl engel olabiliriz, tüm dert bu,  eski Türkiye özlemi, eskiden olduğu gibi ülkeyi yönetebilme, rant kazanabilme özlemleri  ile yanıp tutuşuyorlar,  bunun için de  inanılmaz çaba sarfediyorlar.  Onlar için ülke değil, onlar için  geçmiş dönemde ki prestijleri ve rant kapıları önemli, bu kapılarda yüzlerine Erdoğan döneminde birer birer kapatıldı.
        HDP teşkilatı ve vekillerinden, kanlı terör örgütü PKK için bir kınama geldi mi? Duydunuz mu? Gelmedi, kınama yapılmadı, bunu da ben şahsen beklemiyorum, zaten yazımın başında da HDP PKK’nınsiyasi  kolu demiştim.  HDP’nin tutum ve tavrı, benim için bir sürpriz değil,  PKK ne derse onu yapmak mecburiyetinde o zümre. Konu bazı siyasi partilerin açıktan HDP ile kol kola olmasa da, fikir ve düşünceleri ile HDP’ye destek vermeleri  beni adeta çileden çıkarıyor.
       CHP Çanakkale belediye başkanı,  HDP barajı geçti diye pilav dağıtıyor, seçim gecesi  CHP %25 oy ile büyük bir başarı sağlamış gibi bayram yapıyor, nedeni? HDP’nin barajı geçmesi, bu açık ve net. Erdoğan olmasın da. Daha da ileri gideyim, televizyonda herkes gözleri ile gördü, hava alanında sanki ortak partililer gibi, Şafak Pavey, demirtaş’ı tebrik ediyor., burada da daha başka bir şey aramaya gerek var mı? Bunları görünce, bir de HDP’nin de kanlı terör örgütünün siyasi kolu olduğunu bildiğimiz zaman, hayırdır CHP? Bu CHP ne yapıyor?  Diye aklımdan geçiyor.  Yazıklar olsun diyorum, yazıklar olsun size, sırf Erdoğan kini ve nefreti yüzünden bu kadarı da yapılabilir mi? Hainin başarısı ile övünüp, sevinilir mi?
        Koalisyon özlemi içinde olan MHP, siz koalisyon yaptığınız zaman ülkenin durumu malumdu,  borç hat safhada, prestijimiz yerlerde, diğer ülkelerin karşısında itibarımız sıfır, ülkeyi perişan ettiniz, ama bunlar olurken sanki siz yokmuşsunuz koalisyon da , bizde ülke insanı olarak bir rüyada idik, uyandık, siz değildiniz o koalisyonu kuran, bu ülke işlerini, ülke meselerini biz düzeltiriz, bu kadroya sahipiz. Kalsın bir zahmet, sizin hükümetinizi de gördük, hatta orada duramayıp, koalisyon süreci bitmeden kaçtınız, bugün de Erdoğan yüzünden her şeye hayır diyorsunuz.  Bu mu sizin milliyetciliğiniz? Bu mu sizin vatan sevginiz? Bu sizin istediklerinizi HDP de istiyor, CHP de istiyor. Onlardan ne farkınız kaldı?

      Sözün özü;  bu seçimde aklı selim düşünüp, ülke menfaatlerini öne çıkarıp, bu doğrultuda oy kullanmamız gerekiyor. Nefsimizi eğiterek, Ya Bismillah diyerek, tek başına iktidar çıkarabilmemiz için, ülkemiz için, geleceğimiz ve çocuklarımız için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Gelin oylarımızı bölmeyelim, parçalamayalım.  Bir kez daha koalisyonsuz bir ülke yönetimi için birlik olalım.

Sağlıcakla kalın, dostça kalın, sizin dostluğunuzu hak edenlerle kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder